Toegankelijkheid

Skip to main content
Nederlandse Vereniging
Costa Blanca

NVCB

NVCB-Entertainment

Met plezier is door veel leden teruggekeken op de entertainment voorstellingen van de afgelopen jaren, die waren altijd heel leuk en geslaagd. Een grote groep bevlogen leden is elk seizoen weer bezig met voorbereiding en repetities en met zeker drie voorstellingen in het voorjaar.

Op veler verzoek worden er nu weer plannen gemaakt voor een nieuwe start van dit zo gewaardeerde evenement. 

Het idee is en blijft een aantal leuke avonden voor de leden te verzorgen. Maar zeker zo leuk is het voor de deelnemers, de "artiesten" dus, om de voorstellingen vorm te geven. Uit ervaring weten we dat de voorpret bij de repetities misschien wel het leukst is.

We weten zeker dat er heel wat leden zijn die het leuk zouden vinden ook eens echt voor publiek op te treden, elk jaar weer ontdekten we weer onvermoede talenten zoals goede zangers of geweldige acteurs. Maar vooral ook leden met een artistiek verleden van dans zang of muziek zijn meer dan welkom.

Het is de bedoeling dat volgend seizoen weer een Entertainmentgroep aan de slag gaat, de optredens van de Entertainment waren altijd het hoogtepunt van het seizoen, dat gaan we er weer van maken.