Toegankelijkheid

Skip to main content
Nederlandse Vereniging
Costa Blanca

 
 

 

 

NVCB

Informatie NVCB

Adres: Carrer Lisboa 5, 03530  La Nucia (Urbanización Bello Horizonte 1)

De Nederlandse Vereniging Costa Blanca, bij iedereen wel bekend als de NVCB, is een vereniging voor Nederlandstalige bewoners en toeristen van de Costa Blanca. De vereniging stelt zich tot doel maatschappelijke-, sociale- en culturele activiteiten te bevorderen en te onderhouden.

Het werven van leden zal ook in het komend seizoen hoge prioriteit krijgen. Wij gunnen elke Nederlandstalige overwinteraar en tourist een gezellig verblijf aan de Costa Blanca en een nieuwe vriendenkring en verwelkomen u graag in het NVCB clubhuis!

In januari 2023 heeft de NVCB het 50 jarig jubileum gevierd. Hieruit blijkt dat het een bruisende vereniging is met steeds vernieuwende initiatieven.

Onze vereniging voert een actief beleid voor iedereen door het organiseren van activiteiten en evenementen. Wij beschikken hiervoor over een gebouw in de mooie urbanisatie Bello Horizonte-1 in La Nucia, met een oppervlakte van 300 m², met  een groot overdekt terras en voldoende parkeerruimte rondom het clubhuis. Wilt u meer weten over onze vereniging en een of meer activiteiten bezoeken, kom dan naar de vrije inloop-ochtend op elke maandag vanaf 10:00 uur.  Er zijn dan altijd mensen aanwezig die u met plezier willen informeren.

Hieronder staat onze verenigingsmascotte "Orangine" in verschillende gedaantes. Her en der op de website kom je Orangine tegen.

Bestuur
Biljarten
Petanque
Crea
Wandelen
Suppen
Regen
Verdrietig
Blij
Artiest
Ijsje
Kaarten
Rijden