Toegankelijkheid

Skip to main content
Nederlandse Vereniging
Costa Blanca

NVCB

Biljart nieuwtjes

Biljarten is leuk en lekker ontspannen om te doen. Op deze pagina zijn alle nieuwtjes over het biljarten te lezen. Van elke speler wordt regelmatig zijn/haar gemiddelde vastgesteld (handicap) met een bepaald minimum. Voor nieuwe spelers gebeurt dat pas na een maand of drie. Een mindere speler kan makkelijk van een betere speler winnen. Je speelt namelijk ook tegen jezelf en probeert boven je gemiddelde uit te komen of minimaal dat te evenaren. Als je je gemiddelde haalt dan scoor je twee punten. Een winstpartij levert één punt op. Regelmatig wordt het overzicht van ieders gemiddelde op de website gepubliceerd zodat iedereen de eigen vorderingen kan volgen.

biljartwedstrijd N.V.C.B./ CALPE.

24 april 2023

Beste lezers.

Ik ben Alfonso, de coordinator van de biljart vereniging.

Ik wil van deze gelegenheid gebruik maken om aan U h.e.e.a. te vertellen.

Ieder jaar proberen we een of twee maal een wedstrijd te organiseren met de bijartvereniging van Calpe.

Aanstaande zaterdag 29 april is het dan zover ,dat we deze wedstrijd spelen.

Om 10:00 uur start de wedstrijd en gaan 4 spelers van ons, in de spelsoort Libre en 4 spelers in de spelsoort driebanden de confrontatie aan met de spelers van Calpe in ons clubhuis.

We hopen het resultaat van vorige ontmoeting te herhalen.

Hopelijk is er meer belangstelling voor deze ontmoeting dan de pelers alleen.

Met vriendelijke groet en tot ziens in ons clubhuis.

 

Het 1e biljart artikel

05 april 2023

Hoi allemaal, op de nieuwe NVCB website is het mogelijk dat de Biljartclub binnen de NVCB zelfstandig artikelen plaatst op de website. Erg leuk dat dit kan en waardoor het meer gaat leven (ook voor de andere leden). Alle leden kunnen nu regelmatig zien wat de Biljartclub behelst.

Groetjes

biljarten