Toegankelijkheid

Skip to main content
Nederlandse Vereniging
Costa Blanca

NVCB

Activiteitenoverzicht

Bij de NVCB zijn veel activiteiten te doen, hieronder staat een beknopt overzicht van een aantal activiteiten.

 

Creativiteit: Tekenen, Schilderen, Beeldhouwen
Ontspan eens echt door concentratie en ontdek onvermoede artistieke mogelijkheden. Bedenk samen de leukste ideeën en leer nieuwe technieken.

 

Cursus en hulp: Computers/tablets
Heus, de computer en/of tablet kan uw meest gewaardeerde hulpje in huis worden! Bij ons leert u de computer of tablet naar uw hand te zetten in ons internetcafé of via een van de workshops of cursussen. Computerhulp, workshops en cursussen voor Apple (iMac / Mac book) en Windows computers, iPhone / iPad en Android devices.

 

Entertainment
Altijd al eens op de “bühne” willen staan? Doe dan mee aan de voorstellingen van onze entertainmentgroep. Niets moet, alles kan! En het publiek zal het zeker waarderen. We repeteren wekelijks met een uitvoeringen eind februari.

 

Petanque / Jeu de Boules
Sportief maar zeker gezellig boulen bij de grootste vriendenclub van NVCB! Ook competitie en clubwedstrijden.

 

Klaverjassen
Lekkere ontspanning, gezellig met elkaar en het mes blijft van tafel! Voor de winnaar van de dag is er altijd wel een welkome prijs.

 

Evenementen (in en om het clubhuis)
Gezellige thema-maaltijden en het gezamenlijk vieren van de feestdagen. Muziek en artiesten, uitvoeringen van de Entertainment-groep en ja, af en toe ook een Bingo!

 

Evenementen (buiten)

  • Jaarlijks een leuke auto-puzzeltocht door het mooie achterland van de Costa.
  • Geregeld één of meerdaagse reizen naar de mooiste plekken in Spanje.
  • Tweemaal in een seizoen een geweldige BBQ!

 

Informatie of lid worden?
Kom een lekker kopje koffie of thee bij ons drinken tijdens onze inloopochtend elke maandagochtend vanaf 10:00 uur. Kijk gerust eens rond. Onze gastdames zullen u alle informatie geven. U kunt natuurlijk ook onze website bezoeken (www.nvcb.net) of mail sturen voor meer informatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Op facebook (zoek naar: Nederlandse vereniging NVCB) vind u ook informatie en foto’s van en over de NVCB.

 

Nog andere activiteiten?
NVCB staat open voor initiatieven en misschien komt uw suggestie hier de volgende keer te staan. Ieder idee wordt positief benaderd, want zo zijn wij bij NVCB!

 

Overwinter in warmte en gezelligheid.
Word lid van de NVCB! Ook kunt u zich aanmelden als vrijwilliger om de diverse afdelingen binnen de NVCB te helpen. De NVCB is gevestigd aan de Carrer Lisboa 5, La Nucia. Iedereen is welkom een kijkje te komen nemen op op de wekelijkse inloopochtend, maandag van 10.00 tot 12.00 uur. Kom ook, altijd gezellig!

 

Spaanse lessen
Een praatje met de Spaanse buurtgenoten, dat lukt zeker na het volgen van onze Spaanse lessen. Spaanse les is er zowel voor beginners als voor gevorderden.

 

Wandelen
Ontspannen wandelen door de mooiste onbekende plekjes van de Costa, iedereen kan mee! Niet te zware wandelingen maken met onderweg gezellig koffie of thee drinken. Regelmatig wordt er een leuke wandelpuzzeltocht georganiseerd. Deze wandelpuzzeltochten worden uitgezet op plekken die goed te bewandelen zijn, niet steil dus voor iedereen goed te doen.

 

Autopuzzelrit
De jaarlijkse autopuzzelrit is een begrip en erg leuk om te ervaren. We rijden door het mooie landschap van de Costa Balnca en onderweg moet een aantal vragen worden beantwoord en doen we natuurlijk een leuk barretje aan voor een kopje koffie of thee met wat lekkers.

 

Tennis
Tennisliefhebbers kunnen altijd gebruikmaken van de tennisbaan op onze tennisbaan. Tegenstanders en medespelers nodigen elkaar uit via social media.

 

Presentaties, lezingen en cursussen
Deskundigen op velerlei gebied geven voorlichting en adviezen. Ook gerichte, korte workshops of cursussen.

 

Bridge
Houd de geest scherp en het hart jong! Kom eens vrijblijvend bij ons bridgen. Wilt u bridgen leren kom dan naar onze bridgelessen!

 

Biljarten
Wilt u (weer) eens gezellig biljarten? U kunt bijna elke dag terecht voor een partij biljart. Uiteraard zijn dames ook welkom! We spelen zowel libre als driebanden. We spelen ook in competitieverband met andere verenigingen, meer info hierover tijdens de inloopochtend op elke maandagochtend. Biljarten leren kan ook, er zijn wekelijks lessen voor beginners.

 

Zwemmen
In ons zwembad is het heerlijk verblijven, lekker een baantje zwemmen, zonnen en relaxen.

 

Darten
De vereniging beschikt over een mooie ”dartcorner”. Wie daagt mij uit?

 

Overig
Tafeltennis, sjoelen, tafelspelletjes, etc. etc.....
.

 

Feestje, verjaardag, jubileum, party, trouwen
Het NVCB clubgebouw is te gebruiken voor elke gelegenheid, elk feestje, party wat dan ook. Neem hiervoor contact op met de bar.