Nederlandse Vereniging Costa Blanca

Terug naar hoofdpagina

Archiefnvcb

 

Copyright © 2013 Nederlandse Vereniging Costa Blanca. Alle rechten voorbehouden.

AVA / 19-07-2011

AVA / 19-07-2011

 

AVA

 

COMMUNICATIE

 

 

Aan alle leden - de AVA leden in het bijzonder - deel ik mee dat we de 29e augustus 2011 weer heel graag naar Spanje komen/gaan. En u weet waar we dan weer te vinden zijn. Wij willen dan weer graag samen met jullie alles in het werk stellen om de vereniging dat te laten doen waarvoor ze bestaat. We weten allemaal dat de meeste verenigingen bestaan uit deelnemende leden aan activiteiten die door anderen worden geïnitieerd, georganiseerd en uitgevoerd. En het hoofdbestuur was daar, bij monde van de secretaris Dhr. Goedkoop, duidelijk in; - voor de AVA betekent dat werk aan de winkel. En vooral het woord WERK bestaat om er vraagtekens bij te zetten. Hierbij mijn betekenis: - met elkaar gezellig aan de slag om het anderen (en vooral jezelf) naar de zin te maken.

 

MET ELKAAR GEZELLIG AAN DE SLAG

 

Samenwerking is echter heel moeilijk dan wel onmogelijk zonder goede COMMUNICATIE. En die is er niet automatisch. Daar moet aan worden gewerkt(!). De afgelopen maanden heb ik deze site mogen gebruiken om te proberen te communiceren met jullie. De respons, van zowel het hoofdbestuur als van de (AVA) leden, was minimaal. En laat het duidelijk zijn; - ik ben blij met minimaal, maar het is niet genoeg. En dat ligt niet aan u maar aan mijn ‘hoop en goede wil’. Dus geen enkel verwijt. Wel heb ik voortdurend een voorbeeld voor ogen. De afdeling evenementen bijvoorbeeld doet het beregoed. En dan zie ik altijd Ank in beeld verschijnen. Om toch maar eens een naam te noemen zonder anderen tekort te doen. En die naam komt ook weer terug (samen met Toon) in wat ‘geen reisverslag’ was, van Ad en Yvonne (nieuwsbrief van april). Bijna zestig lachende mensen die het zo geweldig naar hun zin hebben (gehad). Om jaloers op te worden.

 

Aan ons de (gezellige) taak, om met elkaar na constructieve communicatie het nog meer mensen met nog meer activiteiten, nog meer naar de zin te maken.

 

Was getekend: Aart Krijgsman.

(AVA – voorzitter)