Nederlandse Vereniging Costa Blanca

Terug naar hoofdpagina

Archiefnvcb

 

Copyright © 2013 Nederlandse Vereniging Costa Blanca. Alle rechten voorbehouden.

Einde seizoen 2011

Ik ben nu thuis en wens alle biljarters nog een gezellig resterend verblijf en niet op de laatste plaats; – een gewenst aantal caramboles in een overgezellige sfeer. Met de bijna 40 leden van nu, een wedstrijdtafel erbij in de komende maanden en even nog wat onzekerheid over de bestemming van het huidige (1e) biljart na de vervanging, ben ik vol goede moed naar huis gegaan.

Mijn (vrijdag) sleutel heb ik over gedragen aan Rob Bakker zodat 'mijn cluppie' in goede handen is. En verder weet ik nu al – aard van het beestje – dat ik ook thuis voortdurend met mijn gedachten bij het NVCB – biljarten in de weer zal zijn. Niet zo zeer het biljarten op zich, dat is wat mij betreft een middel met als doel mijn wekelijkse uitje. En zoals een paar weken terug die beregezellige biljart-zaterdag. Nee, ik ben dan meer bezig met de toekomst van de afdeling. Ik vind en denk mede namens de twee andere bestuursleden te spreken, dat we geen kans voorbij moeten laten gaan om meer leden naar binnen te halen. En met het huidige aanbod lijkt me dat al niet onmogelijk, maar het aanbod verfraaien zeg maar, zie ik ook als een middel tot vergroting der afdeling. We kunnen ons eerst afvragen hoeveel actieve biljartleden wij maximaal op onze vaste drie avonden op 3(?) biljarts kunnen herbergen. De maandag en vrijdagmorgen lopen als een trein. Geen moment zijn de biljarts onbenut en ik hoor geen enkele wanklank. Maar er gaan ook stemmen op om bijvoorbeeld de zaterdagmorgen te gaan benutten of wellicht is er ander dagdeel beschikbaar of een club van uitsluitend band – spelers. Maar in mijn optiek, in eerste instantie wel met de bedoeling tien nieuwe NVCB leden in te kunnen schrijven. Ik zeg tien omdat dat mij een haalbaar doel lijkt. Dus leden die op campings wonen kunnen op zijn minst de buren attent maken op die geweldige biljartclub aan de 332 in Alfaz. Maar natuurlijk ook de bewoners van appartementen en urbanisaties zouden dat kunnen doen. U heeft allemaal wel een leuke buur.

 

Ikzelf ga het accent een paar maanden verleggen naar de website van de NVCB. Net als nu, ga ik (proberen) elke maand voor de 20e kopij te sturen naar Truus Verhagen die de vorige keer al een oproep deed aan de afdelingen. Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. zorgen dat alles op het wereldwijde web verschijnt.

 

En ook op deze plek: www.nvcb.net ter attentie. Zet het bij je favorieten en je blijft van alles op de hoogte!

 

Met de hartelijkste groeten van

 

Miep en Aart Krijgsman.

Voorzitter.

 

(de nieuw bestelde tafel)